Post by tiojamlorstero on Mar 8, 2022 17:31:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Full Pipe: Puzzle Adventure 2022 version ▞▞▞
Ένα από τα καλύτερα και διασκεδαστικά παιχνίδια όλων των εποχών.
Υπέροχο παιχνίδι! Μου άρεσε πραγματικά να παίζω. Το το βαθμολόγησα μόνο επειδή οι έλεγχοι ήταν λίγο χτύπημα και χάθηκαν. Μερικές φορές θα έπρεπε να πατήσω τους προθεσμούς χρόνου πριν να κινηθεί.
Είναι ένα όμορφο μικρό παιχνίδι. Μου αρέσει η τέχνη και η δημιουργικότητα. Μακάρι η ιστορία να ήταν λίγο πιο ανεπτυγμένη και να υπήρχε περισσότερος σκοπός για τον χαρακτήρα που ταξίδευε μέσα από τα τούνελ. Τελείωσε πολύ απότομα. Σκέφτηκα επίσης ότι ήταν περίεργο που πληρώνεις για 6 ώρες παιχνιδιού... τα περισσότερα παιχνίδια όπως αυτό χρεώνουν μια κατ' αποκοπή πληρωμή για το παιχνίδι. Συνολικά ήταν διασκεδαστικό να παίζεις και μου άρεσε να ανακαλύπτω τα τούνελ.
Μου άρεσε η αίσθηση του παιχνιδιού. Οι νέοι και παράξενοι χαρακτήρες ήταν κουλ. Δεν έμεινα ποτέ κολλημένος για πολύ.
Τα υπέροχα παιχνίδια point-and-click δεν είναι καλύτερα από αυτό. Γοητευτικά γραφικά, όμορφη ατμοσφαιρική μουσική, αρκετή πρόκληση στα παζλ. Αξίζει εντελώς να το παίξετε!
Full Pipe: Puzzle Adventure Petualangan cdqu
Διασκεδαστικό, προκλητικό, ιδιόρρυθμο... όλα τα αγαπημένα μου πράγματα. Το χιούμορ είναι υπέροχο! Καλή δουλειά προγραμματιστές!!! Τι θα λέγατε για το #2;
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Δεν είναι το συνηθισμένο, καθημερινό σας παιχνίδι με σημεία και κλικ... Αυτό θα σας αφήσει να το σκεφτείτε. και θέλετε να μάθετε πού θα σας οδηγήσει ο σωλήνας στη συνέχεια!
Δημιουργική διασκέδαση, αλλά οι έλεγχοι είναι λίγο δύσκολο.
Πληρώσα 5 $ για το πλήρες παιχνίδι και οι συμβουλές ακόμα κοστίζουν επιπλέον;
Η Monty Python συναντά την Yellow Submarine. Υπέροχο animation και αστείο
Αυτό το παιχνίδι είναι το παιχνίδι που έκανα τα πάντα για να τελειώσω, το λατρεύω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στους αγώνες, αν μπορούσατε να φτιάξετε ένα άλλο παιχνίδι full pipe 2 θα ήταν το όνειρό μου, ελπίζω να κάνετε και άλλα καλά παιχνίδια!!!
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Μου αρέσει το full pipe game
Μέχρι εδώ καλά. Το καλλιτεχνικό στυλ είναι εκπληκτικό, οι μηχανικοί είναι επίσης εκπληκτικοί και το animation των χαρακτήρων είναι συναρπαστικό. Συνολικά, πολύ ενδιαφέρον.
Διασκεδαστικό παιχνίδι αξίζει την τιμή.
Φοβερο. Ώρες διασκέδασης με χιούμορ. Χαριτωμένο και παράξενο και καλλιτεχνικά εκπληκτικό!
αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι που δεν σας κρατά είδωλο για πολύ.
Διασκεδαστικό και προκλητικό το οποίο είναι φοβερό. Καλή δουλειά. Μακάρι να ήταν δωρεάν όλο το παιχνίδι και να υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό
Λατρεύω το παιχνίδι και το σχεδιασμό
Πολύ δημιουργικό και πραγματικά διασκεδαστικό!
Ενδιαφέροντα εθιστικό. Η μουσική και οι ήχοι είναι φανταστικοί! Υπάρχει τόσο πολύ βάθος. Κάθε στροφή γεμάτη μελέτες χαρακτήρων με συναρπαστικές ιστορίες φόντου. Τόσο μοναδικό αλλά οικείο. Σουρεαλιστική τέχνη συγκρίσιμη με κινούμενα σκίτσα Denis Kitchen. Συνιστάται!
Το πρώτο επίπεδο ήταν πολύ καλό και μπερδεμένο. Δεν έχω πληρώσει για ολόκληρο το παιχνίδι ακόμα, αλλά καλά μέχρι στιγμής
Απεγκαταστάθηκε
Isnt το παιχνίδι από τις αρχές του 2000 το έπαιζα σε μια τεράστια οθόνη πίσω στα σχολικά χρόνια
Ωραίο σημείο & κάντε κλικ στο παιχνίδι περιπέτειας. Εάν υπάρχουν ετικέτες για να πείτε τι έχει συλλεχθεί θα ήταν υπέροχο, τα στοιχεία είναι πολύ μικρά για να τα πείτε όταν παίζετε στο τηλέφωνο. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Υπέροχο animation, φοβερό gameplay.
Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν από χρόνια στον υπολογιστή των γονιών μου. Μου άρεσε πολύ, ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι. Βλέποντάς το στο Google play store ενθουσιάστηκα και το ξαναθυμήθηκα, οπότε το αγόρασα. Φαίνεται διαφορετικό και πιο εύκολο όμως, μου λείπει η έκδοση του υπολογιστή, αλλά δεν μπορώ να βρω από πού να το κατεβάσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Μέχρι στιγμής συνεχίζει να με κλωτσάει, προσπάθησα 3 φορές, αλλά παρόλα αυτά με κλωτσάει, απλά θέλω να δοκιμάσω το παιχνίδι. Δεν επιτρέπεται in vivo; Για να παίξω το παιχνίδι, αλλά παρακαλώ να το διορθώσω, αυτό συνεχίζει να με κλωτσάει
Ο μόνος λόγος που δεν είναι πέντε αστέρια είναι ότι οι έλεγχοι μπορούν να είναι λίγο αναξιόπιστοι
Έτσι, κόψτε
Προσεγμένο παιχνίδι. Η ιστορία και το έργο είναι σύντομο, ωστόσο αυτό που του λείπει σε έκταση, η ιστορία και το παιχνίδι το αναπληρώνουν. Η τέχνη, η ιδέα και το συνολικό παιχνίδι είναι συναρπαστικό. Πλήρωσα για την πλήρη έκδοση που είναι πολύ φθηνή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να συνεισφέρετε σε αυτούς τους προγραμματιστές, ώστε να βγουν με νέα παιχνίδια και ιδέες.
Γιατί να ενταχθείς στο Ναυτικό όταν μπορείς να γίνεις πειρατής;
Beholder 2 ผจญภัย jmyh
Αξιολάτρευτο διασκεδαστικό παιχνίδι!!
Καλό παιχνίδι
1*
Μου άρεσε πραγματικά αυτό το παιχνίδι ήταν χαλαρωτικό ενώ κρατούσε ακόμα σκέφτεστε.
Βαρετό
Full Pipe: Puzzle Adventure Pustolovske igre afpo
Αν είστε λάτρης του The Neverhood, το προτείνω σοβαρά! πολύ παρόμοια