Post by tiojamlorstero on Mar 8, 2022 17:37:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca banii ▞▞▞
▞▞▞ Score! Match - PvP Soccer 2022 version ▞▞▞
Câteva probleme majore: 1) 90% din tack-urile din careul/zona portarului au ca rezultat un penalty, acest lucru este nerealist și frustrant. 2) Evenimentele sunt groaznice. Unele evenimente sunt Nivelul 2 - Nivelul 10, cum ar trebui să concureze un Nivel 2?. Unele evenimente sunt Nivelul 2 - Nivelul 6, fără niciun eveniment pentru celelalte niveluri, lăsând mulți jucători să piardă în mod intenționat să coboare de nivel și să se califice pentru evenimente. 3) Trusele sunt urâte. Cele mai multe truse noi sunt doar o lovitură de fulger pe o cămașă. 4) prea mulți bărbați care folosesc emoji-ul 😘
Acest joc este cel mai bun joc pentru că în acest meci de scor ne putem juca cu prietenii noștri și cânta jucătorii prieteni
Frumos, dar nu are multiplayer local
descărcați Football Rivals: Online Soccer Game apk pentru Android, Fă echipă cu ... TOP 10 APP •Match up against your friends, your enemies,
Gg
E prost gandit. Nu pot sa bat nimic in liga 8 ca n-am jucatori si n-am bani sa joc sa retrogradez. Ce se presupune ca fac? Joc meciuri de liga 3-4 tot cu jucatori de 8. Cum se presupune ca strang 50k sa pot sa retrogradez daca eu la orice liga joc tot cu jucatori de 8 cu care pierd bani?
Acest joc a terminat jocul de putere, dar unele greșeli sunt că nu există nicio opțiune de sascen de antrenament, jucătorul crește o abilitate a doua greșeală este. Nu există jongleri. Următoarea actualizare. jucand din 2017 doar cei care au acest caracter
Nu există nicio progresie după un timp... te lovești de un perete cu jucători la maximum și singura modalitate de a progresa este să cheltuiești bani sau să joci ani de zile
Nu este bun jocul de fotbal
uneori jocul are probleme
Un joc foarte frumos, dar există o problemă în acest joc care se rezolvă pentru același timp.La început când joci acest joc este cu adevărat minunat, după ceva timp acest joc se rezolvă, așa că dau 3 stele acestui joc. Așa că i-am cerut proprietarului jocului să dezvolte acest joc.
Bine, acesta este un joc destul de bun, dar trebuie să se îmbunătățească, 1 Ar trebui să existe jucători adevărați care să spună, Ronaldo, messi,......... 2 trebuie să puneți jurnalele pe 1-a 2-a poziție a echipei dvs. În al treilea rând, ar trebui să it offline co. Online este scump, așa că este baaaad.
Sa va trag la mumu cu jocul vostru de cacat. Sa va iau fața in carici...
Senzațional de bunnnn
Acesta este Defoe care merită încercat, aș spune că este un 7/10
Jocul are cea mai frustrantă inteligență artificială pentru jucători (coechipierii mei îmi iau mingea), dribling în direcții ilogice (frustrant ca naiba), problemă de conectivitate la server și mă face să renunț aproape de fiecare dată (echipa mea dă mereu unul la unu). situații către adversari) Am avut-o de două zile, nu mai puteau face față mâniei
Concept incredibil, dar deciziile oribile ale AI în cele din urmă scot distracția din joc. De exemplu, te forțează frecvent să treci în mijlocul terenului în zone fără coechipieri, provocând revoluții și contraatacuri de neoprit împotriva ta. De cele mai multe ori, la contraatac, jucătorii tăi fug de la plasă, forțând încercări de unghi oribile pe fileu când ar fi trebuit să alerge direct la plasă. Cantitatea de pase forțate înapoi în careul adversarului este absurdă, doar trage mingea.
Score! Match - PvP Soccer Sukan izi
Joc foarte vesel Îmi place atât de mult, această companie de jocuri este atât de bună 👍👍👍👍
Grafica este avansată și plăcută. Cu toate acestea, este nevoie de o actualizare, deoarece formațiunile sunt în cauză, la sfârșitul zilei, totul este despre formațiuni.
스코어! 매치 - 멀티 플레이어 축구 스포츠 ayi
Mi-au cerut să dau o recenzie sinceră. Sincer, acest joc a fost distractiv la început, dar apoi a început să mă enerveze. Am descărcat multe jocuri de fotbal ca acesta, dar nimic nu m-a înfuriat așa. Grafica este în regulă, dar DOAR ABORDAREA. Când abordez inamicul, cel mai adesea este considerat un fault, în timp ce dacă adversarul mă abordează, întotdeauna spune avantaj jucat. Și când fac o pasă simplă către colegii mei de echipă, aceștia se deplasează înapoi în loc să controleze mingea. Vă rugăm să remediați această problemă.
Despre Score! Match - PvP Soccer. Aplicație de la, First Touch Games Ltd. Evaluarea conținutului, orice privitor. Aplicația a fost actualizată, 09
Pierdere de timp, așa cum am menționat, este bine să începeți. Cu toate acestea, unii Muppets triști care și-au cheltuit banii de buzunar pentru a se îmbunătăți te vor bate. Ei par să aibă viteza lui Usain Bolt și capacitatea de a îndoi legile fizicii pentru a marca. Strica jocul.
Îmi place mult jocul dar câteodată mi se blochează și nu îmi apare mișcare decât în colțul ecranului și nu este de la telefon.
Bine fotbal
CapRiders: Euro Soccer pe Steam
Rece
Un cacat de joc.Imi bag pula in astia care lo programat.Luavas mortii in pula
Un joc cu adevărat grozav, îmi place. Unele jocuri sunt dure, dar e fotbal, nu? Oricum, incearca-l, este grozav.
👍o stea pentru că aveți multe reclame! În plus, o bătaie de joc
Score! Match - PvP Soccer Sports yptw
Jocuri de clasă mondială, te rog să mai faci o schimbare adăugând o înlocuire în timpul meciului pentru a-l face mai clasic. Apropo, când vor intra actualii jucători precum Beckam și Zidane
Acest joc este grozav, prima atingere mi-a uimit cu adevărat mințile, dar încă mai am câteva probleme cu asta, fă apărătorii să marcheze corect, înțeleg că nu vor aborda, dar ar trebui să rămână pe el, uneori un adversar aleargă departe într-o anumită aripă și apoi apărătorul în acea greșeală încetează să-l urmărească, vă rog să remediați, de asemenea, majoritatea rolurilor par mai interesate să treacă înapoi acasă decât să atace. Și, în sfârșit, în timpul încrucișărilor, adversarul are mai multe șanse să primească mingea decât jucătorul care a traversat, indiferent de înălțimea sa, acest lucru învinge mult obiectivul și ucide moralul, vă rugăm să reparați
Soccer Star 2020 Top Leagues: Joc de Fotbal !! Genera Indie Games. ... Score! Match - PvP Soccer. First Touch Games Ltd. Live joc multiplayer de fotbal!
Nu mă mai pot conecta. „Acest punct final a fost depreciat”
Acest joc este plătit pentru a câștiga. Dacă vrei să câștigi, mai bine joci pentru cărți de jucători mai buni.
Frumos joc, dar următoarea actualizare ar trebui să fie ca Score Hero 2
Să-mi bag picioarele în jocul te faultează de te rupe numai avantajul adversarului nu te lasă nici să dai gol te lasă să câștigi câteva partide și după aceea iai bătaie meci de meci numai bani să le dai nu recomand te faultează numai ân avantajul echipei. adverse remediați dracului acest jocul este foarte bun dar are multe DEFECTE te faultează de te rupe numai ân avantajul echipei adverse muie
orice mic din apropierea cutiei este suflat ca fault
Bun joc. Mi-aș dori doar să avem o limită de trei goluri și meciul durează 3 minute. Ar face acest joc mai interesant
Super
merge fff prost nu se incarca
Lipsit de logica
Pirate Clan: Caribbean Gold Strategie ard
스코어! 매치 - 멀티 플레이어 축구 스포츠 ayi
Un joc grozav peste tot. Dar rezultatul este manipulat de computerul pe care ei aleg rezultatul... aș dori să permită un pic mai mult joc de preț atunci când nivelul 7 este forțat să concureze cu nivelul 10 sau cu nivelul ♾ asta e puțin prea mult, poate nu mă voi plânge când voi" m nivel infinit...😁
Jocul cere noroc pentru a câștiga, nu pricepere, indiferent cât de bun ești, sau cât de buni jucători ai, jucătorii trec pe unde vor ei, nu unde vreau eu, mai ales în contraatacuri, în loc să alerge spre poarta adversarului, ei încetinesc jocul și trec în apărare
Gunoi
Score! Match - PvP Soccer Sports yptw
este cel mai prost joc din toate timpurile... ecranul nu este în portret... pur și simplu nasol... sunt sigur că vei regreta că l-ai descărcat...,😡
În anumite momente, acest joc este foarte bun. Este peste așteptările mele și îmi place foarte mult. Dar, când ajungi la un nivel superior, jocul este nasol. Mișcările și pasele AI au fost controlate de un algoritm care te face să simți că joci într-o echipă (nu) profesionistă. Poți simți diferențele atunci când joci în arenă și când joci cu prietenul tău. Am aflat că dacă ai o sumă mică de bani, să zicem 10.000, nu te juca în arena 6. Stai pe arena 4 sau 5 până când ai 25.000.
Joc foarte bun și creează dependență. O sugestie este să faci astfel încât să joci jocul și să nu se termine când cineva marchează 2 goluri, dar în afară de asta, este un joc foarte bun, cu o grafică și un gameplay strălucitor. Recomand cu siguranta.