Post by tiojamlorstero on Mar 8, 2022 17:49:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra
Milujem túto hru, ako je táto, je to moja najlepšia hra vôbec, ale keď sa ju pokúšam stiahnuť v súčasnosti, odstránia lokálny režim pre viacerých hráčov wifi. VRÁŤTE TO PROSÍM !!!!!!!!!!!!!!!
hra je skvelá, ale organizácia je trochu mätúca. tvorcovia mohli skombinovať všetky kategórie postáv, aby bolo ľahké nájsť toho, s kým chcete prejsť cez cestu.
Páči sa mi hra! Je to tiež veľmi návykové. Dôvod, prečo mu dávam toto hodnotenie, je ten, že keď získate cenu, môže vám poskytnúť rovnakú pleť, akú už máte. Nepáči sa mi to, pretože mám pocit, že som len minul svoje mince. Okrem toho je to naozaj skvelá hra!
úprimne skvelá hra na začiatku so všetkými postavami na svete!!! ale potom, čo máte 130+ znakov, je zbytočné aj pokúšať sa získať nových znakov... ak vyskúšate stroj, s najväčšou pravdepodobnosťou získate 3 duplikáty. 3 je najväčší počet šancí, ktoré dostanete, než sa budete musieť vysporiadať s tým, čo dostanete. mohli práve dostať šance na duplikáty z hry. oni to neurobili a zostali s týmto býkom (tu vložte prekliate slovo).
nuda
Nefunguje, padá to
Mám rád hru, je zábavná, niekedy sa nahnevám, ale stále je to zábavná, ale prečo som jej dal 1 hviezdičku? Ach dobre, bc je tu tento skin, ktorý naozaj chcem získať, sú v strašidelnej sekcii, ako napríklad: temný pán, duch, upír, je ťažké, aby ste ich dostali v darčekovej alebo tajomnej škatuľke mincí zadarmo, ale keď som to skontroloval Opäť sa ukázalo, že som musel zaplatiť 0,93 $ za všetky tieto skiny, ktoré sa mi páčili, takže ak si to prečítate, vývojári plz odstráňte cenu, ktorú by som ocenil.
Páči sa mi táto hra. Radšej by som to hral na telefóne alebo tablete ako na notebooku. Je dosť ťažké pohybovať sa do strán alebo inými smermi ako dopredu.
Milujem crossy jazdil veľa! je to úžasné a zábavné! ak to vyskúšate, stavte sa o 100 dolárov, bude sa vám to veľmi páčiť! tak to skús plz. najprv to bolo zvláštne, ale potom sa mi to začalo veľmi páčiť a tebe tiež. môže sa to zdať nudné, ale v skutočnosti je to zábavné, keď to vyskúšate. som rád, že poznáš môj názor! od: addyson Harris
Pred pár rokmi to bola skvelá hra, ale zničili každú jednu hru ako križovatka, vďaka čomu má veľa reklám a/alebo sponzorov, ale nechaj nás hrať hru bez reklám, hry budú tak zábavné. je to skvelá hra, ale tie reklamy a sponzori nie sú až také dobré, hra je úžasná, ale áno
Super hra!!!
Nestahovať
Blbosť pre male deti
Ak máte radi 10 sekúnd hracieho času oddelených 30-sekundovými nepreskočiteľnými reklamami, táto hra je pre vás!
Cross Road Mod Apk 4.9.1 (neobmedzené peniaze) na ...
Nainštalujte, ak sa vám páčia reklamy.
mája štefcovej
Hra je zábavná. Hral som to v arkádach a myslel som si, že by to bol dobrý spôsob tréningu. To určite je, ale je tu jeden obrovský nedostatok, a to: falošná reklama. Tvrdí, že ak zaplatíte za akýkoľvek nákup v hre, reklamy navždy zmiznú. Veľmi nepravdivé. Zaplatil som za postavu a dostávam reklamy každé 4 kolá ako normálne. Buď mi vráťte peniaze alebo odstráňte reklamy, ako ste sľúbili.
Celkom fajn hra,niekedy na nervy...
jw to super hra odporucam
Hra sa mi páči, ale reklamy sa vrátili po tom, čo som pred pár mesiacmi uskutočnil nákup v aplikácii. Je frustrujúce, keď inzeroval, že odstráni reklamy navždy.
dobrá hra so zvukovými efektmi, ktoré sú veľmi komické, ale akonáhle budete mať viac ako 30 figúrok, zakaždým, keď sa pokúsite vyhrať niečo z automatu na ceny, bude to v 99,9% prípadov duplicitné
Po nákupe sa reklamy stále objavovali. Kontaktoval som technológiu Crossy roads a problém vyriešili len preto, aby sa reklamy naďalej zobrazovali. Práve som odinštaloval aplikáciu Crossy Roads a nikdy som sa necítil lepšie. O jeden stres menej.
Už sa na ňom nedá hrať multiplayer. S partiou priateľov to bola taká zábava. Prečo to bolo odstránené?
Po najnovšej aktualizácii sa hra stala nehrateľnou kvôli zamrznutiu približne 30 sekúnd po otvorení aplikácie. podobný problém sa vyskytol, keď tento vývojár naposledy aktualizoval disney CR. Oprav to.
Zábavná hra !!!😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Dobrá grafika a ovládanie, veľa postáv na výber. Moja jediná sťažnosť je, že si myslím, že vývojár by mal pridať viac máp, myslím, že existujú rôzne mapy pre veľa rôznych postáv, ale stále by som bol rád, keby ste mohli pridať mapy, aby ste vyhrali ako postavy. Takže ako si môžete kúpiť viac máp. Myslím, že aplikácia si stále zaslúži 5 hviezdičiek.
Crossy Road Action vua
Páčili sa mi 3 možnosti pre hlavné tímy, vybral som si žltú a myslím, že som urobil pekné rozhodnutie, je zábavné behať a chytať všetky jedinečné tvory, ktoré nájdem v hre, jedinou nevýhodou je, že strácam veľa poke-ballov, Myslím, že musíte urobiť jednoduchší spôsob, ako ich získať, celkovo by som odporučil skvelú hru.
Dobrá hra ake v priebehu mesiaca ma to prestane baviť
Môže byť. Tak že v pohode.
Super len trocha seká!
Crossy Road Akční dmkg
Keď sa nudíš tak si nainštaluj toto. A to ťa strašne zabaví a hlavne tí panáci sú smiešny.
Skutočne zmätený, pretože hra fungovala perfektne počas prvého mesiaca od jej používania. Teraz mám problémy s tým, že zamŕza hneď, ako to otvorím. Keď sa otvorí, zasekne sa na úvodnej obrazovke s témou dinosaura a dámou v tomto balení. Už to nemôžem spustiť a dokonca mi zamrzne celý telefón a väčšinou musím telefón reštartovať. Bez tohto nedávneho defektu by to bola päťka.
Vybikajuca hra
REKLAMY! Hra je skvelá, ale reklamy sú najhoršie. Všetci vieme, že reklamy sú súčasťou života, ale v tejto hre môžete a budete v nich uväznení. Proste hrozné. Zďaleka najhorší zážitok z reklamy v akejkoľvek hre. Bolo potrebné odinštalovať.
Z bohatého obsahu za zmienku stojí akčná jazda s Chrisom Hemsworthom s názvom ... 84 Charing Cross Road (dráma / romantický) – 1. apríl
Bola to zábava, keď som mohol hrať bez prerušenia. Takmer vždy, keď prehrám kolo, je to reklama a nie. Nechcem nič kupovať. Je to aplikácia. Možno by som bol, keby to nebolo tak strčené do môjho hrdla. Dal by som 5 hviezdičiek, ale reklamy sú také vynútené, že základňu už nemôžem hrať. Viac času trávim pozeraním reklám ako hraním hier. Potom po každej akože "utrať peniaze! a prestaneme otravovať!"
Je to smiešne, je to ľahké, sotva z toho môžeš ísť von a keď si to stiahneš, nemáš v úmysle, sudca to vyskúša a ak to chceš zavolať ja alebo niekto alebo niekto alebo niekde dlho, stačí na to stlačiť a vy, chlapci, zachráňte, hrajte dokonca aj offline, takže ak ste online offline, nezáleží na tom, že s nimi môžete hrať, takže je to úžasné a hviezdy sú len preto, že je tu malý problém, je to naozaj tak hra a áno
Dobrá hra dá sa hrať
Táto hra sa mi veľmi páčila. Hral som to na inom zariadení a prepojil som to s mojím FB, aby som si uložil svoj postup. Keď som dostal nový telefón, všetky moje (veľa) postavy sa stratili. Požiadal som o podporu, ale zatiaľ som nedostal odpoveď. Ak sa im podarí obnoviť priebeh môjho účtu, s radosťou zmením svoju recenziu späť na 5 hviezdičiek. Nemá však zmysel zaobstarať si hru, v ktorej si svoj postup inak neuložíte.
Neviem stahuje
dobrá hra, ale kategorizácia postáv sťažuje hľadanie postavy, ktorú chcem použiť. Pred aktualizáciami to bolo lepšie
Nejde mi to stiahnuť..vipisuje : subor balika je neplatný
Flapping Cage: Avoid Spikes 休閒 yuhe
Túto hru som hral stále a miloval som, že jediné platby a reklamy boli za postavy a bezplatné darčekové krabičky. Teraz však vkladajú reklamy medzi KAŽDÝ DALŠÍ POKUS. Úprimne povedané, je to smiešne a smutné získavanie peňazí v inak zábavnej hre.
Crossy Road Екшн lwr
Škoda že sa niektoré zvieratá opakujú a miniem si 100 coinov :/
Cross Road Mod Apk (neobmedzené peniaze) - 100% funkčný. Táto hra má jednoduchú grafiku, ... Krížová cesta. 4.9.1. akčná · Na stiahnutie APK.