Post by tiojamlorstero on Mar 8, 2022 17:53:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knittens ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knittens IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudzi dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Knittens 2022 version ▞▞▞
ŠĪS SPĒLES NOSLĒPUMS IR PĀRLIECINIETIES, PIEEJATIES IKDIENĀM, LAI VĀKT SECĪVOS DIENAS BONUSUS. TAS TIEŠĀM PĒC LĪDZEKĻA PIEVIENOJAS. Ārkārtīgi jautri un pietiekami izaicinoši, lai būtu jautri, taču nesatracinātu. Ir daudz līmeņu! Netflix padarīja šo spēli patiešām jautru, noņemot visus mikrotransakcijas!
Tagad, kad Netflix ir ieguvusi spēli, kas man jāsāk no jauna? Nopietni? Man vajadzēja ienākt un vienkārši atjaunināt, un viss, ko es varu darīt, ir instalēt Netflix versiju! Tas ir sūdīgi! Jūs saņemat 1 zvaigznīti!
KUR IR MANI ADĪJUMU SPĒLE. MAN NAV NETFLIX, NEGRIB NEXFLIX. JŪS REKLĀMĀJĀT ŠO SPĒLI KĀ BEZMAKSAS. ES SPĒLĒJU TAGAD VAIRĀKUS GADUS, UN PĒKŠŅI TAS PAZIŅAS. TIK VIĻŠI! ! ! KAS AR JUMS IR LIETAS. $$ UZ JŪSU SMADZENĒM?
Knittens Παιχνίδια παζλ uav
Diezgan jautri un izaicinoši... līdz 120. līmenim, kur nav iespējams progresēt. Žēl, ka tā ir ļoti jautra spēle.
Esmu spēlējis šo spēli kopš tās pirmās ieviešanas, un nācās to atinstalēt, jo džempera adīšanas laikā tai bija kļūme, un tā nevirzījās uz priekšu. Kad es pārinstalēju, tagad ir jābūt Netflix kontam.
Tas ir ļoti kairinoši, ka nevarat izslēgt mājienus. Izņemot to, tas ir jauki un jautri.
Tās ir bezmaksas reklāmas, jo abonējat Netflix, tāpēc jums ir 1 punkts. Uzslavu. Bet vairs nav zvaigznes, jo spēles ieslēgšana ir tik nejauša, ka tā vienmēr ir sajaukta visu spēli. Sakot nejauši, tas veiks bezjēdzīgu kustību un iznīcinās jūsu iespējas iegūt labu pastiprinātāju. Vēl viena ir lēna ielāde. Zzz.
Es nevaru Netflix un netflix nav saderīgs ar manu Samsung 8a mobilo tālruni. Es dodu priekšroku vecākajai adījumu versijai, kas darbojas šajā tālrunī
Patīk! Bet tas netiks atvērts, tikai ekrānā Get Ready to Play saka... ielāde.... uz visiem laikiem.
Spēlēju vairāk nekā 2 gadus. Pēkšņi pārstāja darboties. Tagad jāinstalē no jauna! Un tas joprojām nedarbojas! Es arī naudu esmu iztērējis! Tik vīlušies!
Jauka maza spēle ar kaķiem un adīšanu. Labi padarīti mākslas darbi visur.
Es saprotu, ka jūs visi iegādājāties spēli no tās sākotnējā mātesuzņēmuma, taču tagad tā nav pieejama tiem, kas nav jūsu pakalpojuma abonenti. Lūdzu, izlabojiet to, lai mēs varētu spēlēt vēlreiz.
Plusi: viegli uzvaroši tērpi. Burvīgas aktivitātes. Darbības ārpus atbilstības netiek pārtrauktas. Nav dzīvības, kas ierobežotu spēles laiku. Sacensties bez FB. Meh: Nav stāsta. Pamata saskaņošanas spēle. Mīnusi: sliktā lieta mani turpina maldināt. Kāpēc nav gotu tērpu? Daudzas iespējas ir liekas. Acīmredzot es tagad piedalos telefona spēles ģentrifikācijā. Būtu labāk: kartes ir tik foršas, es vēlētos tās izpētīt vairāk nekā attēlos.
Jautri
Ļoti jauki un jautri, taču augstākos līmeņos panākumi ir ļoti atkarīgi no RNG. Būtu lieliski, ja spēlētājs varētu izvēlēties ieslēgšanas vietu un/vai aizkavēt to aktivizēšanu. Piemēram, putns, kas dodas ceļā kaskādes laikā, var sabojāt varavīksnes dzijas kamola uzstādījumu.
Sākumā es domāju, ka šī ir vienkārša, ikdienišķa spēle. Puika es kļūdījos. Dziļās mācības un romantikas iespējas paver noslēpumainu un brīnišķīgu stāstu par mīlestību un nodevību. Es devos kopā ar Pickles un izmantoju zaļu šalli / džemperi ar apkakli, bet joprojām slīpēju modes punktus, lai galu galā varētu veikt reidu.
Spēle sāk sastingt, un pēc tam tiek parādīta mugura sākuma ekrānā. Nevar pat tikt tālāk par pirmo līmeni. Tik ļoti neapmierinoši.
Netflix, tu esi nicināms. Man ir jāmaksā par abonementu, lai atkal spēlētu savu iecienītāko spēli, kas agrāk bija bezmaksas. Es biju panācis diezgan tālu un biju iztērējis naudu daudzām precēm. Man bija visi kaķi un drēbes, un tad man bija jāsāk no jauna! Tas ir pilnīgi negodīgi, ja jūs atņemat visas šīs lietas tiem no mums, kuriem patīk šī spēle! Es nesaprotu, kāpēc jūs to darāt, taču varu jums pateikt, ka es plānoju atturēt ikvienu, kas vien iespējams, no Netflix lietošanas.
Miau
Stack Ball - Crash Platforms Παιχνίδια arcade bmh
Nav iespējams sasniegt 120. līmeni, pat ja tiek tērēti dārgakmeņi, lai iegūtu papildu kustības un pogas. Manā dzīvē nevajag tādu vilšanos.
ALEKSS APTERSONS MAMMA
Ļoti laba mača trīs spēle. Tā kā spēle ir bezmaksas, ja jums ir Netflix, tā ļauj tai izmantot gotcha mehāniķi, nepadarot mikrosankcijas jautras. Manas vienīgās pretenzijas ir par to, ka es vēlētos jaunas dzijas krāsas (lūdzu brūnu, bēšu un pelēku) un varbūt dažus alternatīvus spēles režīmus (piem.: uzbrukums ar rezultātu, notīriet dēli vairāku gājienu vietā, zen režīms, bezgalīgais režīms bet bez pārkārtošanas, kas izraisīs spēles beigu).
Tas bija lieliski, bet es neiesaku, jo tas prasītu jums pierakstīties savā Netflix kontā
Man šī spēle ļoti patīk, bet es piešķīru tikai 4 zvaigznes, jo tai vajag vairāk mīlestības. Vairākus līmeņus ir gandrīz neiespējami pārspēt – (120) vai pilnīgi neiespējami bez pastiprinājumiem – vismaz man. Es vēlētos redzēt vairāk veidu, kā nopelnīt valūtu, jo šķiet, ka to ir tik maz, ka to ir grūti pat izmantot, jo baidāties, ka drīz vairs nedabūsit. Es tiešām aicinu jūs turpināt attīstīt šo spēli un pārliecināties, ka neviens līmenis nav nepārspējams. Paldies.
Nedaudz pārāk viegli pieķerties. Jauki kaķi – kas nepatīk?
Šī spēle ir diezgan jautra. Tur ir kaķi, tātad... 10/5 zvaigznes.
Šī NAV laba spēle, ko spēlēt, tas nav nekas cits kā krāpšanās! NELejupielādējiet to!!!!!
Tas ir līdzīgs Candy Crush, bet ar dziju un jums ir kaķis, kuru varat nosaukt un apģērbt. Daži līmeņi ir viegli, bet citi man prasa desmitiem mēģinājumu, lai uzvarētu.
Jūs alkatīgie nelieši! Esmu ļoti nelaimīga. Es spēlēju 3 gadus, un jūs esat licis man zaudēt visu. Jūs nevarat atņemt lietas, par kurām cilvēki ir smagi strādājuši un par ko ir samaksājuši. Ejiet uz priekšu un klausieties, ko visi stāsta! Labojiet šo! Ar cieņu, ļoti ļoti neapmierināts klients!
Man nepatīk, ka Netflix ir šīs spēles jaunais īpašnieks. Es nevēlos sākt no jauna Es esmu 644. līmenī un esmu pieteicies 667 dienas, lai savāktu ikdienas balvas, bet nevaru. neveiciet atjauninājumu, pretējā gadījumā es zaudēšu visu progresu
Jauka, jauka spēle. Viegli spēlēt. Jaunākiem spēlētājiem, kuriem patīk kaķi, patiks saģērbt kaķēnus.
Nav iespējams spēlēties ar milzu kaķēnu, kas pārklāj spēles dēli.
Knittens Puzles mlvm
Tā ir jauka spēle, taču kādu laiku nevaru to atvērt. Kļūdas kods: NGP-9
Atkal tā ir konfekšu simpātiju sāga jaunā formā. Izstrādātājiem prātā ir iestrēgušas konfektes, lai viņi varētu domāt tālāk. Laipni lūdzam šoreiz, kad Netflix ir atkritis, un pats Netflix kļūst par atkritumu.
Nav slikti, kas mani aizņem